Het cadeau

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een geliefd persoon die piano speelt? Of nadert het pensioen van een docent aan de muziekschool en u wilt dit op een bijzondere manier gedenken? Overweeg dan – eventueel samen met anderen – om een compositie cadeau te geven die speciaal aan deze persoon is opgedragen. Componist Ad Wammes zal graag voor u aan het werk gaan.

Samen met de componist

In samenspraak met de componist bepaalt u de duur, de bezetting en de moeilijkheidsgraad van de compositie. En natuurlijk ook het karakter dat het beste past bij de persoon aan wie het werk wordt opgedragen: levendig, dromerig, energiek, somber, vrolijk, elegant, wispelturig ... Er zijn weinig cadeau's zo persoonlijk als een compositie.

Stijlvol verpakt

U ontvangt de bladmuziek in een luxe geschenkdoos, handgemaakt en met donkergroen linnen bekleed. De partituur wordt gemaakt in het programma Sibelius en geprint op A3 formaat 120 grams Green Top papier. De omslag wordt geprint op A3 formaat 200 grams grijs gemarmerd kaftpapier. Het geheel wordt gevouwen tot A4 formaat en met cahiersteek ingebonden.

Prijzen

De prijs van de compositie hangt af van de duur en de bezetting. Uitgangspunt voor onderstaande prijs is een werk voor piano van twee minuten.

Compositie Cadeau
Inclusief luxe geschenkdoos en partituur
€750,-
Langere duur
€225,-/per minuut
Extra exemplaar van de partituur
€15,-
CD, ingespeeld door de componist
€250,-
Extra exemplaar van de CD
€10,-
In overleg met de componist kan voor
een andere verpakking gekozen worden
Extra opties

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.


Voorbeelden